22
22

Om oss

Tunabygdens VVS Installatör AB, eller bara ”Installatör”, som vi kallas, har varit verksam på orten i över 50 år. Sedan 2019 är Kolargatan 1 i Kvarnsveden vår nya kontorsadress som vi delar med DALAB, där har vi även personalutrymmen, verkstad och förråd.

Sedan 2013 har vi också en etablering med ett filialkontor, personalutrymmen och lager i Hedemora. Den sammanlagda personalstyrkan uppgår till nästan 40 montörer och 6 tjänstemän.

Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner till byggföretag, kommun och landsting, bostadsrättsföreningar och förvaltare mm, i Falun / Borlänge och Hedemoraregionen. Vår verksamhet kontaktar entreprenader såsom nyproduktion och ombyggnad av bostäder, skolor, kommersiella byggnader etc så väl som servicearbeten till både privatpersoner och företag.

Vi är en Auktoriserad VVS-installatör enligt Säker Vatteninstallation. Arbetsledningen i företaget har lång erfarenhet av alla i branschen förekommande arbeten.

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 135-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco